Νέα σφοδρή επίθεση ΤΟΣΚΟΥ-ΒΕΛΛΙΔΗ για απευθείας ανάθεση από τον Δήμαρχο Καστοριάς

Δ.Τ – Στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που διεξήχθη την Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017 η Δημοτική Αρχή πραγματοποίησε μια ακόμα απευθείας ανάθεση για την οποία εκφράσαμε τις απόψεις μας και τις διαφωνίες μας . Θα θέλαμε να δημοσιοποιήσουμε τις προηγούμενες αποφάσεις που επικαλεστήκαμε και την μειοψηφία που καταθέσαμε, η οποία έχει ως εξής :

 Καταψηφίζουμε την εισήγηση του Δημάρχου  για την απευθείας ανάθεση του έργου ‘Συντήρηση ρέματος στην Τ.Κ. Τοιχιου ‘ για τους εξής σημαντικούς λόγους : 

 • Πρώτον: Γίνεται ανάθεση ενός έργου που ονομάζεται ‘Συντήρηση ρέματος στην Τ.Κ Τοιχιου ‘ και τα προηγούμενα χρόνια έχουν γίνει 2 έργα (παρεμπιπτόντως επί δικής σας θητείας ) με παρόμοιο τίτλο ,α)Καθαρισμός ρέματος στην Τ.Κ Τοιχιου και β) Καθαρισμός ρεμάτων στην Δ.Ε Βίτσιου .Είναι φανερό ότι σπάτε το έργο σε μικρότερα για να λειτουργήσετε μόνο με απευθείας αναθέσεις και χωρίς διαγωνισμούς . 

 • Δεύτερον ,για ακόμη μια φορά ,δεν έχει γίνει ανάρτηση στο site του δήμου για να ενημερωθούν οι εργολάβοι, δεν έχουν ζητηθεί οικονομικές προσφορές από αυτούς για περαιτέρω έκπτωση και δεν προκύπτουν καθόλου εκπτώσεις ,οι οποίες θα είναι επωφελείς για τους συνδημότες μας .

 • Και τρίτον ,βλέπουμε τον Δήμαρχο να μην τηρεί τίποτα από αυτά που προεκλογικά υποσχόταν στο κομμάτι των απευθείας αναθέσεων και από αυτά που έχουν ειπωθεί και συμφωνηθεί σε προηγούμενες συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής .Είναι απορίας άξιο πως ο Δήμαρχος αλλά υποσχόταν και αλλά πράττει .

Υ.Γ : Τελικά κ .Δήμαρχε το ‘’Εν–τιμή πρόταση’’ που αποτελεί το όνομα του Συνδυασμού σας, έμεινε μόνο στα λόγια και ως προεκλογικό σύνθημα . Σε όλη σας τη θητεία μέχρι και σήμερα , σας βλέπουμε να λειτουργείτε μόνο με το ‘’ Τα καλά και συμφέροντα’’ . Αναρωτιόμαστε που πήγαν οι προεκλογικές σας εξαγγελίες στο κομμάτι των απευθείας αναθέσεων .


ΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ :

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 31,Αύγουστος, 2017, 9:36 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr