Ευχαριστήριο Δημάρχου κ. Ανέστη Αγγελή με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του Μουσικού Γυμνασίου Καστοριάς

Ο Αγιασμός του Μουσικού Γυμνασίου αποτελεί σημαντικό γεγονός για τον Δήμο Καστοριάς. Μετά τις γνωστές εντάσεις και τους ιδιοτελείς σχεδιασμούς, η δεοντολογία επικράτησε.

Ως Δήμαρχος Καστοριάς, ευχαριστώ την Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Στέλλα Τέγου-Στεργιοπούλου, η οποία το οραματίστηκε και το πρότεινε αλλά κυρίως, διότι, ως εκπαιδευτικός, απέδειξε στην πράξη ότι τα θέματα παιδείας δεν είναι αντικείμενο συντεχνιών αλλά ουσίας.

Ευχαριστώ, επίσης, τους Αντιδημάρχους Καστοριάς κ. Λεωνίδα Παπαδημητρίου, κ. Ευάγγελο Στεργιόπουλο και κ. Σωκράτη Λιάνο, τους Προέδρους της Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής αλλά και όλους τους Αντιδημάρχους και το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς, για το συντονισμό των δράσεων ώστε σήμερα, να έχουμε καλή αρχή επ’ωφελεία των νέων και κατ’επέκταση την κοινωνίας της Καστοριάς.

Επιπλέον, θα πρέπει να σημειώσω την συμπαράσταση των Βουλευτών της περιοχής μας, στην επιμονή του Δήμου Καστοριάς για την ίδρυσή του Μουσικού Γυμνασίου.

Τέλος, εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες μου στην σχολή ζωγραφικής του Κωνσταντίνου Ρήμου και τους μαθητές της, που ανέλαβαν και ζωγράφισαν μέρος του εσωτερικού του κτηρίου εθελοντικά.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς

Ανέστης Αγγελής

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Σεπτέμβριος, 2017, 12:31 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr