“Μια Ελλάδα που δεν επενδύει στη νέα γενιά δεν έχει μέλλον” Η Μαρία Αντωνίου στην εκδήλωση για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα

 

Στην Εκδήλωση Παρουσίασης της Πρωτοβουλίας του TAP, που υλοποιείται σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη, για οικονομική ενίσχυση των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών που πραγματοποιούνται στο ΤΕΙ Καστοριάς, παρευρέθηκε σήμερα η Μαρία Αντωνίου.

Στον χαιρετισμό της μεταξύ άλλων ανέφερε ότι πρόκειται για μία εκδήλωση η οποία αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι εκπαιδευτικές δομές στην περιοχή μας, έτσι ώστε να αποτελούν φωτεινούς φάρους Παιδείας, στον δρόμο της προόδου, της ανάπτυξης και της Αριστείας.

Μία συνεργασία που φέρει τη σφραγίδα του «καλού γείτονα πλέον και αγωγού καλής ενέργειας», του TAP, που συνεχίζει να στηρίζει την περιοχή μας και από την άλλη του Ιδρύματος Μποδοσάκη, ένός από τους σημαντικότερους κοινωφελείς οργανισμούς στη χώρα μας.

Μια πρωτοβουλία που δημιουργεί προστιθέμενη αξία για την περιοχή και θα έχει τεράστια απήχηση, μέγιστο αντίκτυπο και ουσιαστική προσφορά, όχι μόνο σε όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές, αλλά και στην τοπική μας κοινωνία γενικότερα.

Τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα αποτελούν χρησιμότατα εργαλεία για την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια των Πανεπιστημίων μας. Η Παιδεία, όμως, δεν είναι απλά πολιτική προτεραιότητα. Είναι αναγκαία συνθήκη επιβίωσης του Έθνους σε ένα σκληρό και ανταγωνιστικό κόσμο. Μια Ελλάδα που δεν επενδύει στη νέα γενιά δεν έχει μέλλον.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Σεπτέμβριος, 2017, 8:52 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr