Παγκόσμια καταξίωση, ως UFI Approved International Event, για τη Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς

Παγκόσμια καταξίωση για τον » ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ » – Άλλη μια μεγάλη επιτυχία της διοίκησης

Πλήρες μέλος της Global Association of the Exhibition Industry UFI είναι ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας», καθώς ο πλέον καταξιωμένος παγκόσμιος φορέας πιστοποίησης Εκθέσεων ενέκρινε το σχετικό αίτημα του Συνδέσμου, εντάσσοντάς τον στην κατηγορία «Διοργανωτές Εκθέσεων».

Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη για την ελληνική βιομηχανία γούνας και, κυρίως, για τη Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς, η οποία, πλέον, παίρνει τον τίτλο – πιστοποίηση «UFI Approved International Event» και καταξιώνεται με τον πλέον επίσημο τρόπο στο παγκόσμιο στερέωμα των εμπορικών εκθεσιακών διοργανώσεων.

Επίσης, το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί μία τεράστια κατάκτηση για έναν κλαδικό φορέα, καθώς μόνο έξι (6) στον ελλαδικό χώρο κατάφεραν να ενταχθούν στην Παγκόσμια Ένωση Εμπορικών Εκθέσεων, ανάμεσά τους η ΔΕΘ – HELEXPO.

Η πιστοποίηση UFI , άλλωστε, δίνεται κατόπιν συγκεκριμένων ελέγχων και βάσει αυστηρών κριτηρίων που πρέπει να πληροί τόσο ο διοργανωτής φορέας, όσο και το εκθεσιακό γεγονός αυτό καθαυτό, με τη Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς να διαθέτει – όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος – τα απαιτούμενα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά.

Πολύτιμος αρωγός στην προσπάθεια για την ένταξη του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς στην UFI στάθηκε η ΔΕΘ – HELEXPO, που με την καθοδήγησή των έμπειρων στελεχών της, αλλά και την υπογραφή της, ως συνδιοργανωτής φορέας της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς, οδήγησε στο θετικό αυτό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η κορυφαία Παγκόσμια Ένωση Διοργανωτών Εμπορικών Εκθέσεων και Εκθεσιακών Γεγονότων UFI έχει στους κόλπους της 741 οργανισμούς από 86 χώρες, ενώ 950 εκθέσεις παγκοσμίως φέρουν τη σφραγίδα «Ufi Aproved Event».

Ανάμεσά τους βρίσκονται οι σημαντικότεροι εθνικοί και διεθνείς εκθεσιακοί φορείς και επιλεγμένοι εταίροι της εκθεσιακής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Οκτώβριος, 2017, 8:32 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr