ΣΥΡΙΖΑ : Υλοποιούνται οι κυβερνητικές δεσμεύσεις προς τους δικαιούχους του Ο.Ε.Κ.

Δ.Τ – Η κυβέρνηση όπως είχε δεσμευτεί λύνει τα προβλήματα και αποκαθιστά τις αδικίες που υφίστανται οι δικαιούχοι των εργατικών κατοικιών.

Δίνεται τέλος στην ομηρία των δικαιούχων από τις προηγούμενες κυβερνήσεις της Ν.Δ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Για πρώτη φορά, στην ιστορία του ΟΕΚ λαμβάνονται μέτρα προστασίας των ευάλωτων ομάδων, δηλαδή, για πρώτη φορά, λαμβάνονται μέτρα ανακούφισης του συνταξιούχου, του ανθρώπου με προβλήματα αναπηρίας, της μονογονεϊκής οικογένειας, κ.ά.

Επιτυγχάνεται ο στόχος της κυβέρνησης και διαφυλάσσεται ο χαρακτήρας της εργατικής κατοικίας ως κοινωνική παροχή στους εργαζόμενους.

Στο portal του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού(ΟΑΕΔ) τέθηκε σε λειτουργία η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα:

http://www.oaed.gr/diastaurose-stoicheion-meso-tes-ngp-s που έχει αναπτυχθεί για να υποστηρίξει την εφαρμογή τα Υπουργικής Απόφασης για τη διευκόλυνση τα αποπληρωμής ληξιπρόθεσμων και μη οφειλών των οικιστών του τ. Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (τ. ΟΕΚ).

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Οκτώβριος, 2017, 2:02 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr