Η Μαρία Αντωνίου σε συνεδρίαση ειδικής Υποεπιτροπής για την κατάσταση των προσφύγων στη χώρα μας

Στη συνεδρίαση της Υποεπιτροπής για τα θέματα των ατόμων με αναπηρία (ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ), αντικείμενο της οποίας ήταν η καταγραφή και η μελέτη των προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία, η κατοχύρωση ίσων ευκαιριών πρόσβασης στα αγαθά της κοινωνίας, της οικονομίας, του πολιτισμού και της ζωής και η υποβολή προτάσεων για τη συμπλήρωση και βελτίωση του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου, συμμετείχε σήμερα για πρώτη φορά η Μαρία Αντωνίου.

Συγκλονισμένη από τις αφηγήσεις των ερευνητριών της Human Rights Watch για την κατάσταση που επικρατεί στη Μόρια, οι οποίες παραλλήλισαν μάλιστα το hot spot με «στρατόπεδο συγκέντρωσης», η Μαρία Αντωνίου έκανε την πρόταση προς το Προεδρείο, να γίνει μία συντονισμένη επίσκεψη, για να αναδείξουμε, όπως είπε, ακόμη περισσότερο και πιο δυνατά το μεγάλο αυτό πρόβλημα, προκειμένου να φτάσει το θέμα στα αυτιά των Ευρωπαίων αξιωματούχων.

Έχουμε αυτό το χρέος ως Βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, ο καθένας από το χώρο που υπηρετεί, αφού η Ελλάδα έχει επιφορτιστεί με ένα μεγάλο κομμάτι της προσφυγικής κρίσης.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Οκτώβριος, 2017, 8:43 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr