Απαραίτητες και ελπιδοφόρες οι εκδηλώσεις όπου βραβεύεται η Αριστεία Η Μαρία Αντωνίου σε Εκδήλωση βράβευσης μαθητών του Νομού μας

Στην εκδήλωση βράβευσης των μαθητών του νομού μας που διακρίθηκαν σε μαθηματικούς διαγωνισμούς, για το σχολικό έτος 2016-2017, παρευρέθηκε η Μαρία Αντωνίου, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Άργους Ορεστικού.

Απονέμοντας βραβεία η Μαρία Αντωνίου, σημείωσε πως τέτοιες εκδηλώσεις είναι απαραίτητες και ελπιδοφόρες για την εκπαίδευση και τη χώρα μας γιατί επιβραβεύεται η προσπάθεια, η επίδοση, η Αριστεία.

Συγχαίροντας μαθητές, εκπαιδευτικούς, διοργανωτές και την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, η Μαρία Αντωνίου, τόνισε ότι σε μία περίοδο παρατεταμένης κρίσης, όπως η σημερινή, όπου όλοι πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο για να βγούμε από αυτή το γρηγορότερο δυνατόν, η παιδεία αποτελεί βασικό μοχλό επίτευξης αυτού του στόχου. Ευτυχώς, οι δυνάμεις υπάρχουν και αυτές οι δυνάμεις ξέρουν να πορεύονται με βάση την παράδοση αυτού του τόπου και την προοπτική του. Η Ελλάδα το έχει ανάγκη. Το μπορεί. Το Αξίζει.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Οκτώβριος, 2017, 8:47 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr