Τοποθετήθηκαν και τα μουσικά όργανα στο Μουσικό Σχολείο ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ από τον Οίκο » ΦΩΤΙΑΔΗ »

Με μεγάλη χαρά και τιμή, ο μουσικός Οίκος Φωτιάδη, κερδίζοντας τον σχετικό διαγωνισμό που έχει διενεργηθεί, προσκομίζοντας την οικονομικότερη προσφορά, προμήθευσε το νέο μουσικό Γυμνάσιο Καστοριάς με 4 κλασικά όρθια πιάνα και 8 ταμπουράδες! Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από την ημέρα της παραλαβής-παράδοσης των μουσικών οργάνων με την διευθύντρια του μουσικού Γυμνασίου Καστοριάς Κα Καραγιάννη Άννα. Ας υποδεχθούμε και καλωσορίσουμε όλοι μας αυτήν την νέα προσπάθεια, σκεπτόμενοι πως «Αν είναι αλήθεια πως τα λουλούδια αναπτύσσονται πιο γρήγορα, πιο φυσικά και πιο «ευγενικά» με μια μελωδία, ας φανταστούμε όλοι μας πως μπορεί να διαμορφώσει η μουσική τις ψυχές των παιδιών μας» !!!

Facebook » Fotiadis Music House »

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Οκτώβριος, 2017, 8:39 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr