Τρέχει και δεν φτάνει η Ν.Δ με τις υποψηφιότητες. Βγάζει διάψευση και ζητά να διαψεύσουν ΚΑΝΔΥΛΗ και ΤΣΙΦΛΙΚΙΩΤΗΣ την συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο

Δ.Τ – Σχετικά με τη δημοσίευση της έντυπης έκδοσης της Κυριακάτικης εφημερίδας REAL, όπου αναφέρονται «αποκλειστικές» πληροφορίες του δημοσιογράφου Γιώργου Σιαδήμα για τα πρώτα 50 ονόματα που «κλείδωσαν» για τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας και που μέσα σε αυτά αναφέρονται τα ονόματα τηs κ. Αγνής Kανδύληs  και του κ. Βασίλειου Τσιφλικιώτη δηλώνω ότι σύμφωνα με το άρθρο 30 του Καταστατικού της Νέας Δημοκρατίας η επιλογή των υποψήφιων βουλευτών είναι δικαίωμα του Προέδρου του Κόμματος, δηλαδή του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Καλούμαστε για μια ακόμη φορά να διαψεύσουμε λοιπόν τα αυτονόητα. Οι υποψήφιοι βουλευτές στο Νομό Καστοριάς όπως και στους υπόλοιπους Νομούς ήταν, είναι και θα είναι αποκλειστική απόφαση του προέδρου και των αρμοδίων οργάνων του κόμματος. Όταν οι ανάλογες λίστες καταρτιστούν, θα ανακοινωθούν από τις αντίστοιχες ΝΟΔΕ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως εν δυνάμει επόμενος Πρωθυπουργός, είναι υπεύθυνος να επιλέξει στελέχη και συνεργάτες από μια νέα γενιά σκέψης για να γίνει πράξη το σύνθημά του «Η Ελλάδα από την αρχή». Κάθε δημοσίευμα έως τότε θα πρέπει να θεωρείται αβάσιμο.

Καλούμε επίσης με την σειρά μας, όλους όσους ανακοινώνονται τα ονόματά τους να διαψεύδουν με την σειρά τους τα αντίστοιχα δημοσιεύματα.

Ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ

Στέργιος Αδάμ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Οκτώβριος, 2017, 7:29 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr