Αναγκαστική τοποθέτηση της Δ/νσης Δασών μετά την δημόσια κατακραυγή για τα χωρικά

Με μεγάλη καθυστέρηση και χωρίς να μας κάνουν σοφότερους από την Δ/νση Δασών βγάζουν ανακοίνωση για τα καυσόξυλα χωρίς να μπορεί κανείς να δεσμευτεί πως οι δικαιούχοι θα τα παραλάβουν

Δ.Τ – Επειδή το τελευταίο διάστημα έχουν προκύψει συζητήσεις και δημοσιεύσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης που αφορούν την διανομή καυσοξύλων από την υλοτομία των δημοσίων δασών( Κρατική Εκμετάλλευση Δασών – Κ.Ε.Δ.) στους δικαιούχους των ορεινών περιοχών της Π.Ε. Καστοριάς σας γνωρίζουμε τα κατωτέρω:

Μετά την ψήφιση του Ν. 4412/16 « Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών (προσαρμογή στις Οδηγίες 2014/24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ)» προέκυψε –όπως ήταν φυσικό- η ανάγκη διευκρινήσεων σχετικά με την εφαρμογή διατάξεων του νέου αυτού νόμου σε συνδυασμό με την ισχύουσα μέχρι τότε νομοθεσία, από την οποία διέπονταν η διαχείριση των δημοσίων δασών. Μετά την παροχή όλων των απαραίτητων διευκρινήσεων, ΑΜΕΣΑ οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου –Δυτικής Μακεδονίας προέβησαν στην ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων διαδικασιών (κατανομή πιστώσεων, αναλήψεις δέσμευσης πίστωσης κλπ), και ήδη ξεκίνησαν οι υλοτομικές εργασίες από τους Δασικούς Συνεταιρισμούς. Καταβάλλονται καθημερινά εξαντλητικές προσπάθειες από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς καθώς και από τους Δασικούς Συνεταιρισμούς, ώστε να ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες (υλοτομία – μετατόπιση) και να διατεθούν τα καυσόξυλα στους δικαιούχους κατοίκους το συντομότερο δυνατόν.

Διεύθυνση Δασών Καστοριάς

Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου –Δυτικής Μακεδονίας

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Οκτώβριος, 2017, 3:00 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr