Είναι αδύνατον τελικά να δοθούν 13.000 χωρικά στους δικαιούχους – Η ώρα της αλήθειας και των ευθυνών

Νέα στοιχεία από την έρευνα του alphafm.gr και του ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΡΑΡΑ

Αποκλειστικές και συνεχόμενες οι πληροφορίες από τον alphafm.gr για την τραγική εξέλιξη με τα χωρικά από δημόσια δάση στην Π.Ε Καστοριάς.

Δυστυχώς φαίνεται πως είναι αδύνατον να δοθούν 13.000 χωρικά στις οικογένειες που τα δικαιούνται διότι οι συνεταιρισμοί τοποθετήθηκαν περίπου στις 6/10 οπότε σύμφωνα με τα όσα μας έχουν δηλώσει μέχρι και 10/11/17 το περισσότερο που μπορούν να ετοιμάσουν είναι περίπου 2.000 χωρικά, αλλά το ερώτημα είναι για ποιους………Την στιγμή που οι ανάγκες είναι τουλάχιστον 13.500 χωρικά.

Από 10/11 και μετά όπως όλοι καταλαβαίνουν είναι αδύνατον να μιλάμε για εργασίες των συνεταιρισμών σε δάση που θα είναι βυθισμένα στα νερά,στα χιόνια ίσως, και με θερμοκρασίες πολύ χαμηλές.

Η ώρα των ευθυνών έφτασε. Οι δικαιούχοι ζητούν να μάθουν τι έφταιξε μιας και στην σημερινή ανακοίνωση της Δ/νσης δασών τονίζουν απλά πως 3 μήνες τώρα προσπαθούσαν να ερμηνεύσουν την νέα νομοθεσία λες και όλες οι άλλες περιοχές στις οποίες δόθηκαν ξύλα, λειτούργησαν με νόμους της Αλβανίας η της Βουλγαρίας.

Το πρόβλημα δυστυχώς είναι μόνο για την Π.Ε Καστοριάς και πρέπει να αναλάβουν οι υπεύθυνοι-ανεύθυνοι τις ευθύνες που αφήνουν 100δες νοικοκυριά χωρίς ξύλα….

Και το χειρότερο, ακόμη και σήμερα η Δ/νση Δασών δηλώνει πως γίνονται τεράστιες προσπάθειες να δοθούν ξύλα την στιγμή που εμείς με απλά μαθηματικά σας δείξαμε ότι αυτό δεν ευσταθεί.

Πείτε στον κόσμο την ΑΛΗΘΕΙΑ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Οκτώβριος, 2017, 9:06 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr