Πρωί πρωί με εντολή του Α.Αγγελή ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών θα καταθέσει μήνυση για το συμβάν με την περίεργη κλοπή

Πριν λίγες ώρες έδωσε εντολή ο δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Σωκράτης Λιάνος να καταθέσει πρωί πρωί μήνυση για την κλοπή της περασμένης βδομάδας.

Απορία, πως είναι δυνατόν από το αμαξοστάσιο του δήμου Καστοριάς να γίνεται κλοπή εξαρτήματος, να περνούν 24ωρα, να μην έχει υποβάλει κανείς μήνυση μέχρι στιγμής, να μην γνωρίζει το συμβάν ο Δ/ντης των τεχνικών υπηρεσιών και ξαφνικά σήμερα στην εκτελεστική του Δήμου Καστοριάς να έρχεται για άλλο θέμα υπάλληλος του αμαξοστασίου να ενημερώνει για την πορεία κάποιων έργων και να τον ρωτά ο δήμαρχος » έχουμε κάτι άλλο, κάτι ακούσαμε και κλοπή ισχύει; » και να απαντά » ναι έχουμε κλοπή, την Παρασκευή κάλεσα την αστυνομία…….»

Απίστευτο, την Παρασκευή η αστυνομία ξεκινά έρευνες και δεν γνωρίζει δήμαρχος και δήμος Καστοριάς το οτιδήποτε…….

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Οκτώβριος, 2017, 11:38 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr