ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ο δήμος Καστοριάς θέλει να παραχωρήσει οικόπεδο στην εκκλησία σε ένα από τα καλύτερα σημεία της πόλης

Το συζητά ο δήμαρχος Καστοριάς, 4-5 αντιδήμαρχοι, ο Μ.Χατζησυμεωνίδης και ο Δεσπότης προφανώς που το ζήτησε από την δημοτική αρχή σε μια εποχή που η ΚΑΣΤΟΡΙΑ θέλει και ανάπτυξη,δράσεις,έργα και εκκλησίες φυσικά και ειδικά αυτή την εποχή.

Το θέμα είναι πολύ μεγάλο για να το αποφασίσουν 10-15 άνθρωποι. Πρέπει να ρωτηθεί η κοινωνία κανείς μόνος του δεν μπορεί και δεν θα πάρει μια τέτοια απόφαση την στιγμή που υπάρχουν και άλλες τεράστιες ανάγκες σε αυτόν τον δήμο σε αυτή την πόλη

Το θέμα αποκαλύπτουμε πως πολύ αθόρυβα συζητήθηκε στην εκτελεστική επιτροπή του δήμου σε μια κλειστή δηλ. Συνάντηση που συνεδριάζουν δήμαρχος και αντιδήμαρχοι χωρίς την παρουσία κοινού και δημοσιογράφων.

Παρουσιάζουμε το θέμα που ήρθε στην εκτελεστική από την πρόσκληση.

Χωρίς κανένα διάλογο, χωρίς δημοσιότητα κάποιοι θέλουν να περάσουν έτσι απλά κορυφαία τοπικά ζητήματα

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Οκτώβριος, 2017, 11:58 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr