Νέος κύκλος επαφών της Ε.Ο.Γ. με σκοπό την προώθηση και την ανάδειξη των ζητημάτων της ελληνικής γουνοποιίας

» Οργώνει τα Υπουργεία και τους φορείς ο ΚΟΣΜΙΔΗΣ για την επίλυση των άλυτων προβλημάτων του κλάδου της γουνοποιίας »

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας με συνέπεια για τη σωστή και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτικών φορέων, ξεκίνησε έναν νέο κύκλο συναντήσεων και συζητήσεων με τα κόμματα της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης.

Στόχος της Ε.Ο.Γ. είναι να παρουσιάσει τις προτάσεις και να υπενθυμίσει τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική γουνοποιία.

Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2017, έπειτα από πρωτοβουλία της Βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς Ολυμπίας Τελιγιορίδου, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιά Α.Ε. (Ο.Λ.Π.). Η πρώτη αυτή επαφή, με τον Ο.Λ.Π. υλοποιήθηκε έτσι ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο συμμετοχής της ελληνικής γουνοποιίας στο τέρμιναλ του λιμανιού του Πειραιά.

Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Γ. Δημήτριος Κοσμίδης, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας Γιάννης Μανάκας και η Βουλευτής Ολυμπία Τελιγιορίδου ξεναγήθηκαν στο χώρο, ώστε να ελέγξουν το πού μπορούν να στεγαστούν οι γουνοποιητικές επιχειρήσεις.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Κοσμίδης δήλωσε τα ακόλουθα «Είδαμε όλα τα δεδομένα, αλλά και πώς μπορεί να ωφεληθεί ο κλάδος της γούνας. Η πρώτη συνάντηση ήταν πολύ καλή. Πλέον περιμένουμε κάποιες επιπλέον πληροφορίες οι οποίες θα μας δώσουν την τελική εικόνα.

Η επόμενη συνάντηση θα είναι καθοριστική καθώς θα δοθεί η οριστική μας απάντηση, σε ποιο από τα τρία τέρμιναλ του λιμανιού θα στεγαστεί η ελληνική γουνοποιία».

Επίσης την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη, παρουσία της Βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς Μαρίας Αντωνίου.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Οκτώβριος, 2017, 3:59 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr