Μαρία Αντωνίου και Δημήτρης Κοσμίδης στον Λευτέρη Αυγενάκη για θέματα του κλάδου της Γουνοποίας

Δ.Τ – Κοινή επίσκεψη και συνάντηση με τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρη Αυγενάκη, πραγματοποίησαν την Τρίτη 17 Οκτωβρίου, η Μαρία Αντωνίου και ο Πρόεδρος της ΕΟΓ κ. Δημήτριος Κοσμίδης.

Στη συνάντηση, που έγινε μέσα σε ένα πολύ εγκάρδιο και φιλικό κλίμα, τέθηκαν και συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο της Γουνοποιίας, τα οποία καταγράφονται σε κάθε ευκαιρία και με κάθε λεπτομέρεια από τη Νέα Δημοκρατία και τα αρμόδια όργανά της.

Στις δηλώσεις της μετά το πέρας της συνάντησης η Μαρία Αντωνίου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το πρόγραμμα της ΝΔ περιλαμβάνει θέσεις και λύσεις σε όλους τους τομείς για ένα υγιές οικονομικό περιβάλλον. Για ένα περιβάλλον όπου επιχειρηματικότητα, εξωστρέφεια, καινοτομία θα δέσουν αρμονικά και στη περιοχή μας προκειμένου να ξαναπάρουν μπρος οι «μηχανές» της γουνοποιίας αλλά και της υπόλοιπης οικονομικής δραστηριότητας της περιοχής. Είμαστε οι μόνοι οι οποίοι μπορούμε να φέρουμε εις πέρας ένα ρεαλιστικό, τολμηρό σχέδιο μεγάλων αλλαγών και μεταρρυθμίσεων, που θα επιτρέψουν στην πατρίδα μας να χρησιμοποιήσει τα μεγάλα αναξιοποίητα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και αυτό αφορά ιδιαίτερα στη Καστοριά και τη Βόρεια Ελλάδα, που μόνο να κερδίσουν έχουν από την εφαρμογή του δικού μας προγράμματος”.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Οκτώβριος, 2017, 8:47 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr