Επίσκεψη στον Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, πραγματοποίησε η Μαρία Αντωνίου

Επίσκεψη στον Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, πραγματοποίησε πριν από λίγο η Μαρία Αντωνίου, στο πλαίσιο συναντήσεων που οργανώνει με φορείς, οργανισμούς και ερευνητικά ιδρύματα, ως Αναπληρωτής Τομεάρχης Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να καταγράψει όλα τα ζητήματα και τα θέματα που τους απασχολούν, με κυριότερα τα κίνητρα για μεγάλα κλινικά προγράμματα ερευνητικών επενδύσεων και την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, εκτός του Τομέα Έρευνας της ΝΔ, από πλευράς ΣΦΕΕ: ο Πρόεδρος του ΣΦΕΕ κ. Πασχάλης Αποστολίδης (CEO της ABBVIEUSA), οι Αντιπρόεδροι κκ. Σπύρος Φιλιώτης (CEO της Pharmaserve LillyUSA) και Κώστας Παναγούλιας, ο Αντιπρόεδρος της BIANEΞ και διευθύνων της BIAN, ο κ. Μιχάλης Χειμώνας, Γενικός Διευθυντής του ΣΦΕΕ.

Ο ΣΦΕΕ (Σύνδεσμος Φαρμακευτικών ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ελλαδας) είναι ο επίσημος κλαδικός φορέας της Φαρμακοβιομηχανίας στην Ελλάδα και μέλος της EFPIA (European Federation of Pharmaceutical Industry Associations) – η Ευρωπαϊκής Ομοσπονδία των Κλαδικών Φαρμακευτικών Οργανώσεων της ΕΕ που αποτελεί ένα πολύ ισχυρό φορέα σε Ευρωπαϊκό επίπεδο και στις Βρυξέλλες.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Οκτώβριος, 2017, 3:40 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr