ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΙΝΑ….

Όλοι καταλαβαίνουμε πια τα τεράστια και πολύ ανόητα πολιτικά παιχνίδια με το χρεός της χώρας, την τρόικα, τους δανειστές μας.Ενα τραγικό παράδειγμα τα χθεσινά με τις ανακοινώσεις τους και την έντονη ( ξαφνικά ) διαμαρτυρία της χώρα μας. Έτσι απλά δηλ. μας λένε πως αυτοί βγήκαν ανακοίνωσαν κάτι και η Ελλάδα έβγαλε αυστηρή ανακοίνωση.

Διαβάστε το ρεπορτάζ από την ΒΗΜΑ και θα καταλάβετε το θέατρο….

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=93lcUUGfmzg[/youtube]


Μείζον πολιτικό ζήτημα προκάλεσε η απόφαση των επικεφαλής της τρόικας κκ. Σερβάας Ντερούζ (ΕΕ), Πόουλ Τόμσεν (ΔΝΤ) και Κλάους Μαζούχ (ΕΚΤ) να αναφέρουν χωρίς περιστροφές στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο ότι η Ελλάδα συμφώνησε να υλοποιήσει έως το 2015 σχέδιο ιδιωτικοποιήσεως κρατικής περιουσίας ύψους 50 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Επειτα από έντονες διαβουλεύσεις και τηλεφωνικές επαφές του Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου με κορυφαίους υπουργούς, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γ. Πεταλωτής εξέδωσε τις πρώτες πρωινές ώρες αυστηρότατη ανακοίνωση στην οποία η συμπεριφορά των εκπροσώπων της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ χαρακτηρίζεται ως «απαράδεκτη» και εξισώνεται με προσπάθεια παρέμβασης στα εσωτερικά της χώρας.

Στην ανακοίνωση η κυβέρνηση παραδέχεται ότι υπάρχει σχέδιο αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου, αλλά υπογραμμίζει με έμφαση ότι αυτό δεν ισοδυναμεί σε καμία περίπτωση με «εκποίηση κρατικής γης». Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου:

«Η συμπεριφορά των εκπροσώπων της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ, κατά τη σημερινή τους συνέντευξη, ήταν απαράδεκτη. Τους ζητήσαμε να βοηθήσουν και τιμάμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις μας. Δεν ζητήσαμε όμως από κανένα να παρεμβαίνει στα εσωτερικά της χώρας. Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν τον ρόλο τους. Και αυτό θα το καταστήσουμε σαφές σε όλους τους εταίρους μας. Έχουμε ανάγκη αλλά έχουμε και όρια. Και τα όρια της αξιοπρέπειάς μας δεν τα διαπραγματευόμαστε με κανέναν. Εντολές παίρνουμε μόνο από τον ελληνικό λαό.

Ακόμη, η κυβέρνηση επανειλημμένως έχει τοποθετηθεί για την ανάγκη αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου, με όρους διαφάνειας, ώστε αυτή να συνεισφέρει στην ανάπτυξη αλλά και στη μείωση του δημόσιου χρέους. Επ’ αυτού έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις καθώς και λεπτομερής σχεδιασμός σε βάθος πολλών ετών. Είναι προφανές βέβαια ότι η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει εκποίηση δημόσιας γης. Εξίσου προφανές είναι ότι για τη λήψη αυτών των αποφάσεων μόνη αρμόδια είναι η ελληνική κυβέρνηση».Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Φεβρουάριος, 2011, 12:19 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr