Έκτακτη σύσκεψη υπό τον ΜΙΧΕΛΑΚΗ πραγματοποιήθηκε σήμερα όπως αποκάλυψε η εφημερίδα ΡΕΠΟΡΤΑΖ – Οι δυνατότητες για χωρικά μέχρι 5/11 δεν ξεπερνούν τα 3.700

Μετά τις μεγάλες καλοκαιρινές καθυστερήσεις τρέχουν και δεν φτάνουν για να δώσουν αν δώσουν ακατάλληλα χωρικά καυσόξυλα –

Στην Καστοριά εσπευσμένα βρέθηκε ο Βασίλης Μιχελάκης από την αποκεντρωμένη διοίκηση ΗΠΕΙΡΟΥ-Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ καλώντας του 7 συνεταιρισμούς της Καστοριάς και άλλους 5 του Γράμμου για να ζητήσει έντονα,επίμονα την εντατικοποίηση των εργασιών για τα χωρικά.

Θυμίζουμε πως τέτοια εποχή θα έπρεπε όλα αυτά να βρίσκονται στις οικίες των δικαιούχων και όχι να ζητούν μέσα στην υγρασία,στις βροχές και στα χιόνια ( από βδομάδα) να κόβουν ξύλα οι συνεταιρισμοί.

Το όλο ζήτημα είναι τραγικό, υπάρχουν παραλήψεις καθυστερήσεις και πολύ σοβαρά ζητήματα για τους λόγους όπου 13.000 χωρικά καυσόξυλα δεν θα δοθούν όπως όλα δείχνουν στους δικαιούχους εκτός και αν φέρουμε από την Χαλκιδική……..φορτηγά.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ζητήθηκε από τους συνεταιρισμούς να ξεπεράσουν τα όρια τους για να βγουν οι ποσότητες.Εμείς από την μεριά μας συνιστούμε να υπάρξει ψυχραιμία διότι η πολύ πίεση μπορεί να οδηγήσει σε ατυχήματα σε αυτή την πολύ δύσκολη προσπάθεια των ανθρώπων που εργάζονται.Άλλο εντολές από τα γραφεία και άλλο με -5 και -10 να βρίσκεσαι βουτηγμένος σε νερά για να κόβεις δέντρα που αν θα δοθούν θα είναι και ακατάλληλα για την φετινή χρονιά.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Οκτώβριος, 2017, 5:41 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr