Εισηγήτρια στο 2ο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα η Μαρία Αντωνίου

Εισηγήτρια σε μία από τις Θεματικές Ενότητες του 2ου Προσυνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην Πάτρα, είναι η Μαρία Αντωνίου.

Με κεντρικό σύνθημα του Προσυνεδρίου, που είναι αφιερωμένο στους νέους,: Το μέλλον αρχίζει από την Πάτρα, η Μαρία, ως Αναπληρωτής Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, θα αναπτύξει τις απόψεις και τις ιδέες της στην Θεματική Ενότητα: “Αναστρέφοντας τη «Φυγή»: Πολιτικές για να γίνει η Ελλάδα ξανά ελκυστική για τους νέους”.

Οι υπόλοιπες θεματικές ενότητες του Προσυνεδρίου είναι: Προσχολική Αγωγή. Σύγχρονα, ευρωπαϊκά δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια. Επαγγελματική εκπαίδευση, Επαγγελματική Κατάρτιση και Δια Βίου Μάθηση: Όλα από την αρχή. Τα Πανεπιστήμια πόλοι έρευνας, καινοτομίας και αριστείας: «Η Ελλάδα διεθνές κέντρο εκπαίδευσης».

Για τη Νέα Δημοκρατία, η επένδυση στη νέα γενιά αποτελεί την πλέον καθοριστική προϋπόθεση για την οικοδόμηση της Ελλάδας του αύριο και βασικό πυλώνα του νέου εξωστρεφούς παραγωγικού μοντέλου, που έχει ανάγκη η χώρα για να ξεφύγει από το σημερινό τέλμα, στο οποίο την έχει βυθίσει η σημερινή αλλοπρόσαλλη Κυβέρνηση.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Οκτώβριος, 2017, 8:50 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr