Προχωρούν και στο 9ο Δημοτικό Σχολείο οι συγχωνεύσεις των 2 τάξεων της Ε’ τάξης

Ενδεικτικό το σχόλιο του Δ/ντή κ.Γιώργου Γαπκιάδη

» Είναι απόλυτα λογικό να μην μπορέσουμε ποτέ να ξεπεράσουμε την οικονομική κρίση, γιατί δε θα μπορέσουμε ποτέ να ξεπεράσουμε την πνευματική μας κρίση και την κρίση αξιών που μας διακρίνει. Το χειρότερο από όλα είναι ότι τα εγκλήματα που έκανε η γενιά η δική μας δε θα τα πληρώσουμε εμείς -κάτι ψιλά θα μας κοστίσουν- αλλά τα παιδιά μας και γενικά οι νέοι άνθρωποι. Είμαστε ο μόνος λαός παγκοσμίως που δε διδάχτηκε -και ούτε θα διδαχτεί- ποτέ του τίποτε! »

Σε πρόσφατη τοποθέτηση του προϊσταμένου της Α’θμιας εκπαίδευσης στον σύλλογο του 9ου ( αφού τους »μάλωσε», όπως μάθαμε όταν πήγαν στο γραφείο του) υπήρξε η διαβεβαίωση πως το θέμα θα λυθεί και ίσως δεν θα προχωρήσει καν και η συγχώνευση η οποία όμως έγινε κανονικά από σήμερα.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Οκτώβριος, 2017, 5:24 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr