Ο Γιώργος Γαπκιάδης προς τον Σύλλογο του 9ου Δημοτικού Σχολείου » δε δέχομαι με κανέναν τρόπο να λογοκρίνονται οι αναρτήσεις μου »

Απίστευτη αναφορά Γαπκιάδη » Σέβομαι την επιθυμία κάποιων μελών που δημιούργησαν την ομάδα αυτή να δίνουν τη μορφή που θέλουν στις αναρτήσεις όμως εγώ δεν μπορώ να συμμετέχω σε κάτι τέτοιο.
Υπάρχουν και άλλοι τρόποι επικοινωνίας και δε θα χαθούμε
! »

Ο Δ/ντής του 9ου Δημοτικού Σχολείου με προσωπική του ανάρτηση στην ομάδα του συλλόγου κατέθεσε τις απόψεις του πριν λίγο αλλά έδωσε και απάντηση σκληρή στην προσπάθεια κάποιων νέων στελεχών του συλλόγου να λογοκρίνουν όπως δήλωσε τις αναρτήσεις του αποχωρώντας από μια τέτοια διαδικασία

Γαπκιάδης :

Αν κάνεις σχέδια για 1 χρόνο φύτεψε ρύζι.
Αν κάνεις σχέδια για 10 χρόνια φύτεψε δέντρα.
Αν κάνεις σχέδια για 100 χρόνια μόρφωσε παιδιά.
Κομφούκιος
Αγαπητοί γονείς,
Με λύπη μου παρατηρώ ότι ένα απλό θέμα αντικατάστασης εκπαιδευτικού του Σχολείου μας που απουσιάζει με αναρρωτική άδεια έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Όταν προέκυψε το θέμα αυτό, θεώρησα σκόπιμο να σας ενημερώσω για το τι ακριβώς θα γινόταν αφού προηγουμένως είχα μιλήσει με τον Κ. Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης τον οποίο και σέβομαι απόλυτα.
Πρόσεξα μάλιστα η ανάρτησή μου να έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και να μην υπάρχουν προσωπικές σκέψεις και προτάσεις οι οποίες αφορούν τη συνδικαλιστική μου ιδιότητα και όχι αυτή του Διευθυντή.
Όλα αυτά τα χρόνια το μόνο που με ενδιέφερε -και εξακολουθεί να με ενδιαφέρει- είναι να δώσω στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να επιτευχθούν οι στόχοι του Σχολείου (παιδαγωγικοί, ψυχοκινητικοί, μαθησιακοί).
Μπροστά στο συμφέρον των παιδιών δε δίστασα να έρθω σε σύγκρουση με τον οποιονδήποτε ο οποίος προέτασσε προσωπικά, κομματικά ή οποιαδήποτε άλλα συμφέροντα. Να είστε σίγουροι ότι το ίδιο θα εξακολουθήσω να κάνω και στο μέλλον.
Επειδή, λοιπόν, θέλω οι μαθητές που θα φοιτούν στο Σχολείο μας να γίνουν αύριο το μέλλον αυτής της χώρας και άνθρωποι με ελεύθερο πνεύμα και κριτική σκέψη, δε δέχομαι με κανέναν τρόπο να λογοκρίνονται οι αναρτήσεις μου. Σέβομαι την επιθυμία κάποιων μελών που δημιούργησαν την ομάδα αυτή να δίνουν τη μορφή που θέλουν στις αναρτήσεις όμως εγώ δεν μπορώ να συμμετέχω σε κάτι τέτοιο.
Υπάρχουν και άλλοι τρόποι επικοινωνίας και δε θα χαθούμε!
Σας ευχαριστώ πολύ
Γαπκιάδης Γιώργος

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Οκτώβριος, 2017, 8:03 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr