7 νέοι Δικαιούχοι Άσκησης Υπαιθρίου Πλανοδίου Εμπορίου.

Από το τμήμα Εμπορίου & Τουρισμού της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Καστοριάς γνωστοποιείται ότι αναρτήθηκαν στον πίνακα ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα της ΠΕ Καστοριάς (www.kastoria.pdm.gov.gr) τα ονόματα των δικαιούχων χορήγησης νέων αδειών Άσκησης Υπαιθρίου Πλανοδίου Εμπορίου.

Για την απόκτηση της άδειας, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση υπό την μορφή υπεύθυνης δήλωσης, στην οποία να δηλώνεται ότι δεν κατέχουν οι ίδιοι, ο/η σύζυγος και τα τέκνα αυτών, άλλη διοικητική άδεια άσκησης βιοποριστικού επαγγέλματος και ότι δεν είναι συνταξιούχος. Εκτός από την υπεύθυνη δήλωση, οι ενδιαφερόμενοι καταθέτουν τα εξής:

  1. βεβαίωση ανεργίας.

  2. βεβαίωση της οικείας Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ.) περί υποβολής δήλωσης έναρξης- άσκησης επιτηδεύματος, σύμφωνα με τους νόμους 4045/1960 (Α΄ 47) και 1642/1986 (Α΄ 125),

  3. πιστοποιητικό του αρμόδιου ασφαλιστικού φορέα για την εγγραφή σε αυτόν,

  4. βεβαίωση της αρμόδιας Υγειονομικής Υπηρεσίας από την οποία προκύπτει ότι ο ενδιαφερόμενος τηρεί τις προϋποθέσεις της ισχύουσας υγειονομικής νομοθεσίας, εφόσον πρόκειται για διάθεση τροφίμων- ποτών,

  5. δύο (2) πρόσφατες φωτογραφίες του.

  6. Ο ενδιαφερόμενος επιδεικνύει επίσης, την άδεια κυκλοφορίας, την άδεια ικανότητας οδηγού του ενδιαφερομένου ή του προσώπου που τον αναπληρώνει για το όχημα που τυχόν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για την άσκηση της αιτούμενης δραστηριότητας και βιβλιάριο υγείας, εφόσον πρόκειται για διάθεση τροφίμων – ποτών.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από τις 24/10/2017 ημέρα Τρίτη και μέχρι τις 24/11/2017 ημέρα Παρασκευή

Οι Άδειες Άσκησης Υπαιθρίου Πλανοδίου Εμπορίου που θα εκδοθούν, θα ισχύουν μόνο εντός της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Για περισσότερες πληροφορίες: Δ/νση Ανάπτυξης, τμήμα Εμπορίου & Τουρισμού, αρμόδιος υπάλληλος, Στέλλιος Κούτσιας, τηλ. 24673 50312.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Οκτώβριος, 2017, 3:20 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr