Η Ολυμπία Τελιγιορίδου στην 49η Διακοινοβουλευτική Συνέλευση στη Ρωσία

Στο Ροστόφ της Ρωσίας βρέθηκε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου για τη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση των Παρευξείνιων Χωρών που πραγματοποιήθηκε 24-27/10/2017.

Η κ. Τελιγιορίδου μίλησε από την πλευρά της Ελλάδας στην εκπαιδευτική και πολιτιστική επιτροπή της PABSEC στη 49η συνέλευση με θέμα: «Κοινωνική προστασία και οφέλη νέων οικογενειών στις παρευξείνιες χώρες.»

Στη διακοινοβουλευτική συνέλευση ΟΣΕΠ (Οργανισμός Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου), η οποία αποτελείται από βουλευτές που εκπροσωπούν τα 12 κράτη – μέλη, συζητήθηκαν τα ζητήματα κοινωνικής πολιτικής που εφαρμόζονται στις παρευξείνιες χώρες.

Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς μίλησε εκ μέρους της Ελλάδας για την προστασία με βάση το άρθρο 21 παρ.1 του συντάγματος, για τις δομές παιδικών σταθμών, τα ΚΔΑΠ, τα σχολικά γεύματα, το Κοινωνικό Εισόδημα αλληλεγγύης κλπ..

Στη διάρκεια του συνεδρίου έγινε αναλυτική αναφορά από τη βουλευτή στα μέτρα που εφαρμόζονται από την Κυβέρνηση έχοντας ως κεντρικό στόχο ένα σύστημα λειτουργικό και αποτελεσματικό ενώ τονίστηκε από τους συμμετέχοντες η αναγκαιότητα συνεργασίας πάνω στους παραπάνω τομείς.

«Σε περιόδους οικονομικής κρίσης επιβάλλεται να φροντίσουμε τα ζητήματα που αφορούν την κοινωνική προστασία και τα οφέλη νέων οικογενειών. Ο συντονισμός υπηρεσιών και φορέων κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης είναι αναγκαίος στην εποχή μας», δήλωσε η βουλευτής.

Γραφείο Τύπου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Οκτώβριος, 2017, 3:31 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery





Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr