Η Ε.Ο.Γ. με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΣΜΙΔΗ στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της I.F.F.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας συμμετείχε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας (International Fur Federation / I.F.F.), η οποία πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη της Ισπανίας από τις 23 έως και τις 25 Οκτωβρίου2017.

Η Ε.Ο.Γ. εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο Δημήτριο Κοσμίδη και τον αναπληρωτή Πρόεδρο Ναούμ Δίτσιο. Επίσης στη συνέλευση συμμετείχε και ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων Αθανάσιος Λάγγας.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης πραγματοποιήθηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός των μελών της I.F.F. Παράλληλα διεξήχθησαν και οι εκλογές οι οποίες ανέδειξαν ομόφωνα Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας τον Ιωάννη Μανάκα.

Η Ε.Ο.Γ. μαζί με τον καθηγητή του Royal College of Art-London, δημιουργό – σχεδιαστή Βασίλειο Καρδάση, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το “Summer School”, το οποίο και έκλεψε τις εντυπώσεις. O κ. Κοσμίδης τόνισε πως διεκδίκησαν και άλλες χώρες τη διεξαγωγή του “Θερινού Σχολείου Γούνας”, «Οι συμμετέχοντες είδαν την τεράστια επιτυχία του “Summer School”, αλλά και το πώς αναδεικνύεται μέσα από αυτό η Τέχνη της Γούνας. Βλέποντας αυτά τα πλεονεκτήματα, θέλησαν και οι άλλες χώρες να διεκδικήσουν τη διοργάνωσή του. Θα τολμούσα να πω πως “ζήλεψαν” αυτή την ιδέα και τη δυναμική της. Φυσικά το θερινό σχολείο παραμένει στην Ελλάδα καθώς πραγματοποιείται με μοναδικό τρόπο στην Καστοριά και στη Σιάτιστα, δηλαδή στις περιοχές οι οποίες αποτελούν την καρδιά του παγκοσμίου χάρτη της γούνας».

Τέλος, η Ε.Ο.Γ. θέλοντας να προωθήσει ακόμα περισσότερο την τέχνη της γούνας, κατέθεσε μια νέα πρόταση προς την I.F.F. η οποία αφορά στην αναβάθμιση της υπάρχουσας Σχολής Γουνοποιίας Καστοριάς.

Μάλιστα, προ ημερών πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση μεταξύ του κ. Κοσμίδη και της Διευθύντρια της ΕΠ.ΑΣ. Μαθητείας του ΟΑΕΔ Αγάπης Μπάγγου, όπου συζητήθηκαν διεξοδικά οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να αναβαθμιστεί και να ενδυναμωθεί η εν λόγω σχολή.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Οκτώβριος, 2017, 7:45 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr