Βολές των αστυνομικών για την κατάντια του κτιρίου που στεγάζει την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. Νέο μήνυμα σε κυβέρνηση και τοπικούς »παράγοντες»

Χθες, πρωινές ώρες, ένα δυσάρεστο γεγονότος έλαβε χώρα στο απαρχαιωμένο οίκημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς. Ξαφνικά ο κεντρικός καυστήρας θέρμανσης έγινε παρανάλωμα του πυρός με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι που εκτελούσαν εκείνη την ώρα εσωτερικές υπηρεσίες να αναγκαστούν να εγκαταλείψουν το κτήριο για αρκετές ώρες. Ύστερα από έγκαιρη παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η κατάσταση εξομαλύνθηκε. Καθημερινά οι συνάδελφοί μας καλούνται να εκτελέσουν υπηρεσία σε έναν χώρο που δεν πληροί τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας. Το έχουμε επισημάνει αρκετές φορές στο παρελθόν ότι το οίκημα αυτό είναι πλέον ακατάλληλος χώρος στέγασης μιας δημόσιας υπηρεσίας τόσο από πλευράς των εργαζομένων όσο και των πολιτών. Δυστυχώς, αυτό το γνωρίζουν όλοι οι αρμόδιοι του Νομού μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΡΟΜΠΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ ΜΗΝΑΣ

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 31,Οκτώβριος, 2017, 2:01 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr