Πολιτιστικός Σύλλογος » ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟ’Ι’ΚΟΣ » νέος σύλλογος με εγκαίνια και εκδήλωση το Σάββατο 4 Νοεμβρίου – VIDEO

O Πολιτιστικός Σύλλογος Καστοριάς ‘’Βασίλειος Δό’ι’κος’’ δημιουργήθηκε το Μάιο 2017 μετά από πρωτοβουλία της οικογένειας του Γρηγορίου Χωλόπουλου και υποστήριξη φίλων και λάτρεις της τέχνης με σκοπό πολιτιστική, πνευματική, κοινωνική και περιβαλλοντολογική ανάπτυξη με ιδιαίτερη έμφαση στην τέχνη της χορωδίας και μουσικής γενικότερα.

Με αίσθηση της ευθύνης ζητήθηκε από την οικογένεια του αείμνηστου μαέστρου Βασιλείου Δό’ι’κου να δοθεί το όνομα του στο σύλλογο , που μετά από την ευγενική ανταπόκριση ονομάστηκε Πολιτιστικός Σύλλογος Καστοριάς ‘’Βασίλειος Δό’ι’κος’’ –με την τιμή και με σκοπό να διατηρήσει την πνευματική κληρονομιά που μας άφησε και να κρατήσει πολύ υψηλό επίπεδο χορωδιακής τέχνης που έβαλε ως πήχη ο μεγάλος δάσκαλος.

Στο σύλλογο λειτουργούν 5 χορωδιακά τμήματα τα οποία είναι :

α. Πολυφωνική χορωδία ενηλίκων με 2 πρόβες την εβδομάδα

β. Παραδοσιακή πολυφωνική χορωδία ενηλίκων.

γ. Πολυφωνική χορωδία εφήβων.

δ. Παιδική χορωδία με αποκλειστικά παιδικό ρεπερτόριο 2 πρόβες την εβδομάδα

ε. Παιδικό τμήμα για παιδιά 5-7 ετών .με 2 πρόβες την εβδομάδα.

Σε όλα τα τμήματα απαραίτητα διδάσκονται σολφέζ, αρχές φωνητικής τέχνης. Στα τμήματα ανηλίκων και θεωρία μουσικής με εγγυημένο αποτέλεσμα .

Επίσης σε κάθε χορωδό εντός του έτους δίνεται ευκαιρία να εκτελέσει 2 τραγούδια σόλο της επιλογής του με επαγγελματική μουσική και τεχνική κάλυψη. Κάθε εβδομάδα στο χώρο του Συλλόγου οργανώνονται διάφορές εκδηλώσεις- όπως – παρουσιάσεις βιβλίων, ποιητικές βραδιές, πρώτες εμφανίσεις για νέους καλλιτέχνες και μικρά μουσικά σύνολα και σχήματα, καλούνται αναγνωρισμένοι μουσικοί –εκτελεστές , βραδιές συζήτησης με ανθρώπους της περιοχής , που μπορούν να μοιραστούν την γνώση τους σε διάφορους τομείς.

Μαέστρος χορωδίας Ναταλία Σερόβα – Χωλοπούλου

Τηλ. Επικοινωνίας 6977.993273

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Νοέμβριος, 2017, 8:47 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr