ΧΑΜΟΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

Σφοδρή επίθεση δέχτηκε ο απερχόμενος πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Καστοριάς Χ.Τσακλίδης από πολλούς συναδέλφους του διότι ενώ ήταν σε εξέλιξη απεργία δικηγόρων ο ίδιος μεροληπτικά έδωσε 2-3 άδειες σε δικηγόρους για να εκδικάσουν τις υποθέσεις, με αποτέλεσμα να δεχτεί σφοδρότατη φραστική επίθεση

Από την άλλη ενώ ακούγονταν φωνές και διαμαρτυρίες θα σκέφτηκε ο ίδιος καλύτερα να φύγει και να πάει στον δήμο Καστοριάς για λίγα λεπτά, αλλά και εκεί η προεδρία του δεν τα πηγαίνει καλά μιας και πολλοί, ακόμη και από την πλειοψηφία των συμβούλων, πιστεύουν πως ευθύνεται ο ίδιος για την πορεία του δημοτικού συμβουλίου.
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Φεβρουάριος, 2011, 5:32 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

3 Σχόλια για “ΧΑΜΟΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ”

 1. Eλισάβετ Τσακλίδου

  Οι διαμαρτυρίες είναι λογικό να υπάρξουν απλώς κάποιος με δόλιους σκοπούς ,όντας ο ίδιος υποψήφιος, θεωρώ οτι θα έκανε τα πάντα για να αποφύγει διαπληκτισμούς εν όψει εκλογών στο δικηγορικό σύλλογο και όχι να προκαλέσει.Επομένως αυτό που συμπεραίνει κανείς είναι οτι η επιλογή των αδειών έγινε με σοβαρά κριτήρια και όχι όπως αναφέρεται στο άρθρο.Άτομα που καταλαμβάνουν έμμισθες θέσεις είναι σωστό και πρέπει να ελέγχονται και να δέχονται κριτική απλώς θεωρώ τον παραπάνω ισχυρισμό οτι η πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων που εξέλεξε τον πρόεδρο (πριν από ένα μήνα! )εκφράζει τέτοια άποψη……………..

 2. Αντώνης Παραράς

  Οι διαμαρτυρίες είναι δεδομένες, σφοδρές αντιδράσεις μάλλον.
  Γι το δημοτικό συμβούλιο, όχι δεν είναι νωρίς, όλοι κρίνονται κάθε μέρα. Από τις πράξεις, ενέργειες και γενικά από την καθημερινότητα.
  Η δουλειά ξεκινά από την ημέρα κάποιος αρχίζει να λαμβάνει μισθό, άρα όλοι ξεκίνησαν κανονικά……

 3. Eλισάβετ Τσακλίδου

  Τα γεγονότα που περιγράφετε παραπανω σχετικά με τις διαμαρτυρίες για τις άδειες που δόθηκαν <>μάλλον αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο.Kανείς δε θα ήθελε να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις με συναδέλφους εν όψει εκλογών στο δικηγορικό σύλλογο επομένως δεν είναι λογικός ο παρπάνω ισχυρισμός.¨Όσο αφορά την πορεία του δημοτικού συμβουλίου που αποφάσισε με πλειοψηφία που προήλθε και από την αντιπολίτευση δηλαδή αρκετά μεγάλη η πορεία του είναι πολύ νωρίς για να κριθεί.

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

 • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr