Τοποθέτηση Νίκου Καραμανίδη για δομές, μισθοδοσίες και δομές του δήμου Καστοριάς

Ν.Καραμανίδης » Στην ΕΛΛΆΔΑ του 2017 δυστυχώς ακόμα συζητάμε για τις μονιμοποιήσεις των συμβασιούχων και την μισθοδοσία των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές!Για το πρώτο οι θέσεις μου γνωστές,όλες οι προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ,τις είχα εξάλλου διατυπώσει και στα Δημοτικά Συμβούλια και καμία ανανέωση!Πάγιες και διαρκείς ανάγκες μόνο μέσα απ τον 2190#94!Για το δεύτερο για την μισθοδοσία εξακολουθητικά και συνεχόμενα πάντα έλεγα καμία οικονομική ενίσχυση σε κανένα μα σε κανένα σύλλογο και σωματείο,γι αυτό και πάντα μειοψηφούσα,κανένα περιττό και χωρίς αντίκρυσμα έξοδο #Αλεξιάδες και γιρλάντες#και όλα τα λεφτά στη μισθοδοσία του προσωπικού!Βρίστηκα γι αυτό συκοφαντήθηκα μα στο τέλος δικαιώθηκα!Αυτή μου η καταχώρηση όμως δεν αποσκοπεί στην ανάδειξη της δικής μου θέσης αλλά στη διαχρονική κατάδειξη των ευθυνών όλων των Δημοτικών Αρχών!!! »

Πηγή facebook

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Νοέμβριος, 2017, 8:09 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντησηΠρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr