Η Μαρία Αντωνίου στην Έκθεση της Τροχαίας Καστοριάς

Η πρόληψη και η αντιμετώπιση της μάστιγας των τροχαίων δυστυχημάτων

είναι πρωτίστως ζήτημα παιδείας”

 

Στα εγκαίνια της Έκθεσης που διοργανώνει το Τμήμα Τροχαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς παρευρέθηκε σήμερα η Μαρία Αντωνίου, η οποία είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στις ευρηματικές θεματικές ενότητες που έχουν προετοιμάσει με πολύ όμορφο τρόπο τα στελέχη του Τμήματος.

Στη σύντομη δήλωσή της η Μαρία Αντωνίου ανέφερε πως “η οδική ασφάλεια αποτελεί ένα σημαντικό ζήτημα και ένα μεγάλο πρόβλημα για τη χώρα μας. Απαιτείται ευθύνη και ευαισθητοποίηση από όλους. Η πρόληψη και η αντιμετώπιση της μάστιγας των τροχαίων δυστυχημάτων είναι πρωτίστως ζήτημα παιδείας. Στο πλαίσιο αυτό τέτοιες πρωτοβουλίες είναι εξαιρετικά χρήσιμες για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών. Η πρόταση της ΝΔ για την οδική ασφάλεια, «Προσέχω», αφορά ζητήματα εκπαίδευσης, αστυνόμευσης, ελέγχων και υποδομών. Βασικός στόχος της πρότασης, είναι να μειωθούν κατά 50% τα θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα, μέσα σε μια δεκαετία.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Νοέμβριος, 2017, 9:51 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr