Τζηκαλάγιας » παροιμιώδης ανικανότητα αυτών που διοικούν σε όλα τα επίπεδα,Καστοριανοί γρηγορείτε και κυρίως αφυπνισθείτε από το λήθαργο της μετριοκρατίας και του ωχαδερφισμού

Τρεις ηχηρές <<σφαλιάρες>> για την Καστοριά σε μία μέρα, κατά σειρά βαρύτητας: α)ανακοινώθηκε πως δεν συμπεριλαμβανόμαστε στις πόλεις και περιοχές για τις οποίες εξασφαλίσθηκε χρηματοδότηση για την κατασκευή δικτύων διανομής του φυσικού αερίου από τον ΤΑΡ, σε αντίθεση με άλλες 15 σε όλη την επικράτεια,β)σταμάτησε η κατασκευή του φράγματος στο Νεστόριο και γ)καταργήθηκε,πριν καλά γίνει, ο φορέας διαχείρισης της λίμνης μας.Τι η τις πταίει?Όλοι συνωμοτούν εναντίον μας η κάτι άλλο? Η απάντηση δυστυχώς είναι εύκολη.

Η παροιμιώδης ανικανότητα αυτών που διοικούν σε όλα τα επίπεδα είναι ολοφάνερη.Έλληνες και δη Καστοριανοί γρηγορείτε και κυρίως αφυπνισθείτε από το λήθαργο της μετριοκρατίας και του ωχαδερφισμού.Ο νομός μας καταβαραθρώνεται.

Δώστε δύναμη στους ικανούς,εργατικούς και έντιμους να επωμισθούν το βάρος της ανόρθωσης και σωτηρίας του τόπου μας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Νοέμβριος, 2017, 11:54 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Τζηκαλάγιας » παροιμιώδης ανικανότητα αυτών που διοικούν σε όλα τα επίπεδα,Καστοριανοί γρηγορείτε και κυρίως αφυπνισθείτε από το λήθαργο της μετριοκρατίας και του ωχαδερφισμού”

 1. OTI NA NAI

  Τι θα κάνουμε λοιπόν; Ποιός θα μας βγάλει από το αδιέξοδο;
  Στο σημείο αυτό έχει επιτευχθεί το πρώτο μέρος του σχεδίου της παγκόσμιας δικτατορίας. Μας έδωσαν ένα παγκόσμιο πρόβλημα.
  Σας πληροφορώ ότι ετοιμάζονται τώρα, να μας δώσουν και την παγκόσμια λύση. Τον παγκόσμιο σωτήρα.
  Πάντα όμως σ΄αυτό τον παλιόκοσμο, κάτι πάει στραβά για όλους.
  Έχω λοιπόν να πω στον επερχόμενο Σωτήρα.
  «Σωτήρα πες αλεύρι! Ο Μπουρλοτιέρης σε γυρεύει. Και έρχεται με τη φωτιά στο χέρι»!

Δώστε απάντησηΠρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

 • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr