Σκληρή δήλωση ΑΝΤΩΝΙΟΥ για τον Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Καστοριάς » ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ψεύτες, συνεχίζουν να αφήνουν το στίγμα της πολιτικής τους ανυπαρξίας και στην Καστοριά».

«Έδωσα μάχη την περίοδο 2012-2014, επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας για την σύσταση Φορέα Διαχείρισης Λίμνης, με έδρα την Καστοριά και με την συνεργασία όλων των φορέων του τόπου το καταφέραμε.

Ενός Φορέα, που σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η οποία διαχειρίζεται το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας, θα μπορούσε να υλοποιεί όλα τα απαραίτητα έργα για την εξυγίανση ανάδειξη της Λίμνης Καστοριάς.

Δυστυχώς σήμερα, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καταργεί τον Φορέα και αναθέτει τις ευθύνες και τις αρμοδιότητες του σε έναν καινούργιο άγνωστο Φορέα, ακυρώνοντας τις προσπάθειες που έχουν γίνει έως τώρα.

Και όλα αυτά, όταν δεν έχει περάσει παρά ελάχιστος χρόνος, που ο κ. Τσίπρας αναφερόταν από την Κοζάνη για το «ενδιαφέρον» της σημερινής κυβέρνησης και την υλοποίηση «αναπτυξιακών έργων» στην Καστοριά.

Συνεχίζουν να λένε ψέματα. Συνεχίζουν να κάνουν ακριβώς τα αντίθετα απ’ όσα λένε και υπόσχονται. Αυτοί, που θα κατασκεύαζαν νέο αστυνομικό μέγαρο, που θα έφερναν φυσικό αέριο, αυτοί που θα έφερναν μέχρι και τρένο, αυτοί που υποσχέθηκαν ακόμη και λιμάνια στην Καστοριά, αυτοί, οι ίδιοι, που ακυρώνουν ακόμη και όσα υπάρχουν. Συνεχίζουν να αφήνουν το στίγμα της πολιτικής τους ανυπαρξίας και στην Καστοριά».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Νοέμβριος, 2017, 7:49 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντησηΠρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr