Ο Βασίλης Τσιφλικιώτης για τις δυσάρεστες εξελίξεις σε σχέση με το Φυσικό Αέριο στην Καστοριά » Χαμένες ευκαιρίες »

Δάνειο ύψους 48 εκατ. ευρώ εξασφάλισε η Εταιρεία Διανομής Αερίου Λοιπής Ελλάδας (Δ.Ε.Δ.Α.) από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για την κατασκευή δικτύων διανομής φυσικού αερίου στις εξής 18 πόλεις: Λαμία, Χαλκίδα, Θήβα, Λιβαδειά, ‘Αμφισσα, Καρπενήσι, Κατερίνη, Κιλκίς, Σέρρες, Βέροια, Γιαννιτσά, Αλεξάνδρεια, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Δράμα, Ξάνθη, Ορεστιάδα, Καβάλα.
Δυστυχώς μέσα σ΄αυτές τις πόλεις δεν συμπεριλαμβάνονται η Καστοριά και το Άργος Ορεστικό με αποτέλεσμα η πιθανότητα πρόσβασης σε οικονομικότερους και φιλικότερους προς το περιβάλλον τρόπους θέρμανσης να απομακρύνεται.
Πόλεις όπως τα Γιαννιτσά, η Βέροια, η Αλεξάνδρεια και άλλες από τις οποίες θα διέλθει απο κοντά ο ΤΑΠ ή ο ήδη υπάρχων αγωγός, κατάφεραν να ενταχθούν στο ανωτέρω πρόγραμμα , γιατί οι άνθρωποι που τις διοικούν και τις εκπροσωπούν έκαναν την δουλειά τους σε αντίθεση σίγουρα με τους δικούς μας.
Ως πότε η περιοχή μας θα βλέπει συνεχώς τις ευκαιρίες να χάνονται και να μην αντιδρά.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Νοέμβριος, 2017, 2:11 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr