Παρέμβαση της Μαρίας Αντωνίου για τη λειτουργία των ελληνικών σχολείων στην Ευρώπη

Δύο σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους έλληνες της διασποράς ανέδειξε η Μαρία Αντωνίου, με παρέμβασή της στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ελληνισμού της διασποράς.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε την καταγγελία γονέα τεσσάρων παιδιών, τα οποία προκειμένου να διδαχθούν στα ελληνικά τα μαθήματά τους πρέπει να πληρώνουν υπέρογκα ποσά, ενώ παράλληλα έγινε λόγος και για απαγόρευση εισόδου στο σχολείο του ενός παιδιού με πρωτόγνωρες μάλιστα μεθοδεύσεις.

Το δεύτερο ζήτημα που έθεσε η Μαρία Αντωνίου αφορά την περίεργη στελέχωση εκπαιδευτικού προσωπικού στη Γερμανία, όπου φιλόλογος καθηγητής εκτελεί χρέη δασκάλου.

Τη στιγμή που χιλιάδες έλληνες φεύγουν για το εξωτερικό προκειμένου να βρουν δουλειά, μεγαλώνει ακόμη περισσότερο η αγωνία τους, ως γονείς, οι οποίοι δε μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των σχολείων, τόνισε η Μαρία Αντωνίου στην ομιλία της.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Νοέμβριος, 2017, 4:57 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr