Σοβαρές και πολλές οι πιέσεις προς την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας – Δεν γίνονται έργα και αρχίζουν πλέον σοβαρές αντιδράσεις. <<Φράγμα Νεστορίου –Μελέτη αρδευτικού>>

Νέα ερώτηση Δημήτρη Σαββόπουλου. Στενεύουν τα περιθώρια για τον περιφερειάρχη και την περιφέρεια Δ.Μακεδονίας.

» κ. Περιφερειάρχη

Εδώ και αρκετές μέρες έχουν σταματήσει πάλι οι εργασίες του Φράγματος του Νεστορίου και υπάρχει η πληροφόρηση ότι έγινε εκ νέου αίτηση για λύση της σύμβασης του έργου από πλευράς αναδόχου.

Η διαδικασία της αξιολόγησης του διαγωνισμού της Μελέτης του αρδευτικού του φράγματος του Νεστορίου 4.480.0000 ευρώ που δημοπρατήθηκε στις 14 Ιανουαρίου του 2014 δεν συνεχίζεται από την επιτροπή διαγωνισμού παρά τις υποσχέσεις του Υπουργείου ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί.

Είναι εύλογο λοιπόν να υπάρχει μεγάλη ανησυχία στους πολίτες της Καστοριάς για το πλέον αναπτυξιακό έργο της που στην τελική του φάση θα αρδεύει 72.000 στρέμματα .

Σε ποιες ενέργειες έχετε πρόθεση να προβείτε και τι πρωτοβουλίες έχετε σκοπό να αναλάβετε ως Περιφερειακή αρχή, προκειμένου να βρεθεί λύση και να ξεμπλοκάρει τόσο η διαδικασία της κατασκευής του φράγματος όσο και να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση της μελέτης του αρδευτικού; »

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Νοέμβριος, 2017, 5:40 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΓΡΟΤΙΚΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr