Βαρύνουσας σημασίας επίσκεψη της Εμπορικής Ακολούθου της Κίνας στον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς

Συνεχίζονται οι προσπάθειες «ανοίγματος» της μεγάλης ανατολικής αγοράς

Την Εμπορική Ακόλουθο της Πρεσβείας της Κίνας στην Ελλάδα υποδέχθηκαν τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου τα μέλη της διοίκησης του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, η οποία επισκέφθηκε την περιοχή μας μετά από πρόσκληση του Συνδέσμου, στο πλαίσιο των συνεχόμενων προσπαθειών για την εξωστρέφεια του κλάδου και την εισχώρησή του στην μεγάλη αγορά της Κίνας.

Την Εμπορική Ακόλουθο συνόδευσε ο κ. Νικόλαος Γιαννίδης, μέλος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, ο οποίος, άλλωστε, διοργάνωσε την επίσκεψη της στην Καστοριά, στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας που συνυπέγραψε το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο με τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς στην 82η ΔΕΘ.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της κ. Zhou Ruojun, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία του Συνδέσμου, όπου αναπτύχθηκαν απόψεις και κατατέθηκαν προτάσεις για την περεταίρω ανάπτυξη επιχειρηματικών σχέσεων των δύο χωρών, παρουσία του κ. Γιαννίδη, ως εκπροσώπου του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου και του κ. Πάρη Παναγιωτίδη, εκπροσώπου της alibaba.com, της μεγαλύτερης πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου στον πλανήτη.

Η Εμπορική Ακόλουθος, άλλωστε, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την τοπική βιομηχανία της γούνας, θεωρώντας πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος συνεργασιών με επιχειρήσεις της χώρας της, ενώ, παράλληλα, εξέφρασε τις θετικές εντυπώσεις της για το Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, όπου ξεναγήθηκε από τα μέλη της διοίκησης του Συνδέσμου.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Νοέμβριος, 2017, 1:38 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr