Επιτέλους ακούστηκε η αλήθεια από τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ – Δ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ » με ευθύνη τοπικών και περιφερειακών αρχών η Καστοριά δεν κινήθηκε έγκαιρα για να μπει στην 1η Φάση κατασκευής των δικτύων ( όπως ανακοίνωσε και η ΔΕΔΑ)

» Αυτοί που άργησαν, και δυστυχώς η Καστοριά είναι μια από τις περιοχές, να επισπεύσουν θα δω και πάλι τον Περιφερειάρχη για να τον ρωτήσω τι θα γίνει τελικά »

Γκρεμίζεται μέσα σε λίγα λεπτά η περιφερειακή πρόσφατη προπαγάνδα για το Φ.Α και τις δήθεν κινήσεις και πρωτοβουλίες. Η Καστοριά αλλά και ολόκληρη η Δ.Μακεδονία ακούει τον ίδιο τον κ.Δημήτρη Παπαδημούλη να παρουσιάζει τους υπεύθυνους για τις αστοχίες τις αργοπορίες και τα λάθη. Τους καλεί ΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΡΑ, να βιαστούν – Είναι σοβαρά και πολλά τα ερωτήματα που έβαλε από χθες ο αντιπρόεδρος του Ε.Κ μιλώντας στους δημοσιογράφους από το Α.Ορεστικό.

Η Καστοριά και η Δυτική Μακεδονία επιβεβαιώνει και πάλι αυτά που λέγαμε τόσο καιρό για τις πραγματικές καταστάσεις και ευθύνες της περιφέρειας Δ.Μακεδονίας που έχουν ονοματεπώνυμο και οδηγούν χιλιάδες νοικοκυριά της Π.Ε Καστοριάς στην εξαθλίωση την αναμονή και την οπισθοδρόμηση

Αποκαλυπτικός λοιπόν ο Δ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ από την Καστοριά για το Φυσικό Αέριο. »Άδειασε» του υπεύθυνους που τελευταία συνεχίζουν την περιφερειακή και τοπική προπαγάνδα για το Φ.Α στην Καστοριά διότι προσπαθούν να καλύψουν την αδιαφορία και τα λάθη των τελευταίων 5 ετών και ειδικότερα τις αστοχίες από το 2014 μέχρι και σήμερα.

Ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που είναι πάντα προσεκτικός σε όλα όσα περιγράφει έδωσε χθες από το Άργος Ορεστικό την δική του αλήθεια για τις περιφερειακές και τοπικές ευθύνες για την άσχημη εξέλιξη στην κατασκευή δικτύων Φ.Α για Καστοριά και Γρεβενά

Ακούστε πολύ προσεκτικά απόσπασμα των δηλώσεων που έχουν προκαλέσει πανικό σε τοπικά στελέχη αλλά και σε όλη την περιφέρειας

 

Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ επιβεβαιώνει  ότι η ΚΑΣΤΟΡΙΑ δεν είναι στην πρώτη φάση σύμφωνα με την ΔΕΔΑ – Όλα αυτά που λέγαμε αυτές τις μέρες, και η περιφέρεια με προφορικές πρόχειρες απαντήσεις προσπαθούσε να ρίξει ευθύνες στα ΜΜΕ για καταστροφολογία.

Η απάντηση και στην απλά δόθηκε και από τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Δεκέμβριος, 2017, 2:29 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr