Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία – Μήνυμα της Μαρίας Αντωνίου

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία σήμερα και ο Σύλλογος Ατόμων Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Καστοριάς, διοργάνωσε έναν φιλικό αγώνα μπάσκετ με αμαξίδιο  στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα προς όλους.

Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας. Μήνυμα δύναμης και θέλησης.Καθώς επίσης ένα διαρκές μήνυμα αλληλεγγύης, συνεισφοράς και συμπαράστασης. 

Ο ρόλος που διαδραματίζουν οι τοπικοί Σύλλογοι είναι σπουδαίος, αποφασιστικός και ουσιαστικός. Ένας ρόλος για συνεχή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής μας κοινωνίας.

Ως ΝΔ αγωνιζόμαστε για την πλήρη συμμετοχή των Ατόμων με Αναπηρία, σε κάθε έκφανση της σύγχρονης ζωής και κοινωνίας, με στόχο να απολαμβάνουν συνθήκες διαβίωσης ίσες με εκείνες των υπολοίπων πολιτών και να ξεδιπλώσουν τις μοναδικές ικανότητές τους συνδιαμορφώνοντας ένα καλύτερο αύριο, μια καλύτερη Ελλάδα. Την Ελλάδα που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Δεκέμβριος, 2017, 9:05 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr