Μ.Αντωνίου » σημασία έχει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση να προχωρήσει άμεσα την υπόθεση του ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ γιατί είναι ζωτική ανάγκη για όλους μας και ΟΧΙ επειδή τους μαλώνει ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ »

Ήλθε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παπαδημούλης, στην Καστοριά και βέβαια ούτε και ο ίδιος μπόρεσε να ξεφύγει από τη συνηθισμένη τακτική του κόμματός του. Λέγοντας μισές αλήθειες και αρκετά ψέματα για τα δίκτυα φυσικού αερίου, επέρριψε την ευθύνη στους άλλους.

Δεν θυμήθηκε ότι, όταν η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υπέγραφε την σύμβαση για την κατασκευή του αγωγού TAP, αυτός, ως Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τότε, δεν την ψήφισε. Δεν θυμήθηκε ότι, τα τελευταία τρία χρόνια με συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δεν έγινε απολύτως τίποτα.

Και τώρα, του φταίνε όλοι αυτοί που όλα τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκαν για να γίνει πράξη η κατασκευή του αγωγού TAP, όταν οι ίδιοι βρίσκονταν στα κάγκελα για την ματαίωση του έργου. Ας είναι. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκείνο όμως που έχει σήμερα σημασία είναι, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, να προχωρήσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται στην αξιοποίηση των πόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι υπάρχουν για την άμεση δρομολόγηση της μελέτης και κατασκευής των δικτύων διανομής φυσικού αερίου σε όλη την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Και αυτό, όχι γιατί τους μαλώνει ο κ. Παπαδημούλης, αλλά γιατί είναι ζωτική ανάγκη για τους κατοίκους της περιοχής”.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Δεκέμβριος, 2017, 7:10 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr