Μεγάλη φασαρία σήμερα στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δ.Μακεδονίας για την προμήθεια του αμφιλεγόμενου πολυμηχανήματος για την λίμνη. »Κόπηκε» ο ήχος στην LIVE μετάδοση του βίντεο.

Η καταγραφή της συνεδρίασης έχει γίνει αλλά και στην LIVE μετάδοση και στο video έχει ανεβεί στο youtube channel της Περιφέρειας λίγο μετά την έναρξη της συζήτησης για το πολυμηχάνημα κόβεται ξαφνικά ο ήχος.

Παρασκήνιο,πρακτικά και ξαφνικές γνωμοδοτήσεις δικηγόρων για την διαδικασία του διαγωνισμού.

Αμφιλεγόμενος ο διαγωνισμός και οι διαδικασίες με καταγγελίες και ενστάσεις.

Αποχώρησε εκνευρισμένος ο Δημήτρης Σαββόπουλος, παρών στην συνεδρίαση για να υποστηρίξει την προμήθεια ο Σωτήρης Αδαμόπουλος, εμφανίσθηκε ξαφνικά στην συνεδρίαση η Γεωργία Ζεμπιλιάδου.

Δείτε απόσπασμα μέχρι την στιγμή που υπάρχει ήχος……διότι στην συνέχεια κόπηκε.

Ελπίζουμε η περιφέρεια να ανεβάσει βίντεο με κανονικό ήχο στο επίμαχο θέμα

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Δεκέμβριος, 2017, 10:55 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Μεγάλη φασαρία σήμερα στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δ.Μακεδονίας για την προμήθεια του αμφιλεγόμενου πολυμηχανήματος για την λίμνη. »Κόπηκε» ο ήχος στην LIVE μετάδοση του βίντεο.”

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr