Αποκάλυψη – Η επιτροπή διαγωνισμού λέει ΟΧΙ στην προμήθεια του πολυμηχανήματος για την Π.Ε Καστοριάς αλλά η οικονομική επιτροπή λέει ΝΑΙ – Ραγδαίες οι εξελίξεις

 

Αποκαλύπτουμε το πρακτικό της επιτροπής του διαγωνισμού που λέει πως »Η επιτροπή Διαγωνισμού έχοντας υπόψη τα παραπάνω κρίνει ως μη συμφέρουσα από οικονομική άποψη την μοναδική υποβληθείσα προσφορά της εταιρείας Ο.Ε »

Εισήγηση – Πρακτικό Επιτροπής ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη φασαρία σήμερα στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δ.Μακεδονίας για την προμήθεια του αμφιλεγόμενου πολυμηχανήματος για την λίμνη. »Κόπηκε» ο ήχος στην LIVE μετάδοση του βίντεο.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Δεκέμβριος, 2017, 8:38 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr