Στο Συνέδριο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών η Μαρία Αντωνίου ως Εκπρόσωπος του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη

 

Εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, η Μαρία Αντωνίου παρευρέθηκε στη σημερινή τελετή έναρξης του Επιστημονικού συνεδρίου, που οργανώνεται από το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών για την ίδρυση του Ολοκληρωμένου Κέντρου Έρευνας Καρκίνου – Αθήνας, το οποίο στοχεύει να συμβάλει αποτελεσματικά στη βελτίωση της ζωής των ασθενών αυτής της νόσου, μέσω της ενίσχυσης της διεπιστημονικής έρευνας για τον καρκίνο.

Ακολουθεί το σχόλιο που έκανε η Μαρία Αντωνίου στο προφίλ της στο Facebook:

Απαιτείται στρατηγικός σχεδιασμός, συνέργειες σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού καθώς και ενίσχυση της έρευνας, για να έχουμε απτά αποτελέσματα καθώς επίσης πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση για ουσιαστική βελτίωση της υγείας και ποιότητας ζωής των πολιτών της χώρας μας.  

Η Νέα Δημοκρατία έχει ήδη επεξεργαστεί και διαρκώς επικαιροποιεί ρεαλιστικές και άμεσα εφαρμόσιμες λύσεις για όλα τα μείζονα προβλήματα στο χώρο της Έρευνας, της Υγείας, της Ασφάλισης και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με ένα σχέδιο τεκμηριωμένο, κοστολογημένο και συγκεκριμένο, το οποίο θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται από την επόμενη ημέρα του Συνεδρίου μας, για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του μέλλοντος και σε αυτόν τον άκρως ευαίσθητο τομέα

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Δεκέμβριος, 2017, 6:12 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr