Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς για την επιτυχία της Ο.Τελιγιορίδου με το κτίριο του ΄΄ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ »

 

Αναβάθμιση του Εκθεσιακού Κέντρου Καστοριάς

Δ.Τ – Με την κατάθεση στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος, στο άρθρο 18, στο οποίο προτείνεται η τροποποίηση του ν.4178/2013 και δίνεται η δυνατότητα διοργάνωσης κλαδικών εμπορικών εκθέσεων στην Καστοριά και όχι μόνο εκθέσεων γούνας, και δίνεται μια νέα αναπτυξιακή δυνατότητα για το Νομό μας.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί και πετυχαίνει στόχους επωφελείς για το νομό μας, που οι προηγούμενοι κυβερνώντες δεν μπορούσαν ή δεν ήθελαν να επιτύχουν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ως στόχο μέσα από το διάλογο με την κοινωνία και τους παραγωγικούς φορείς να επιλύει προβλήματα και να διαμορφώνει τα αναπτυξιακά εργαλεία. Οι παραγωγικοί φορείς θα πρέπει να «εκμεταλλεύονται» ευκαιρίες, όπως η πρόσφατη επίσκεψη στην Καστοριά του Αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου κ. Δημήτρη Παπαδημούλη, για την προώθηση των τοπικών ζητημάτων.

Πιστεύουμε, ότι σε συνεργασία με την κοινωνία, μπορούν να επιτευχθούν και άλλοι στόχοι, όπως η αξιοποίηση του κτηρίου δημοπρατηρίου – εκθετηρίου γούνας στην περιοχή Χλόη, προς όφελος των πολιτών του νομού μας.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Δεκέμβριος, 2017, 7:24 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντησηΠρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr