Ομιλία της Μαρίας Αντωνίου στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Ανάγκη να υπάρξει μια κυβέρνηση υπεύθυνη, με κοινωνική ευαισθησία

και ρεαλιστικό πρόγραμμα, που θα ξαναδώσει αξιοπιστία και πάλι στη χώρα”

 

Σε ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας, το φαινόμενο του brain drain, της μαζικής φυγής στο εξωτερικό των πλέον μορφωμένων και ικανών πτυχιούχων, επιστημόνων και ερευνητών της χώρας μας με σκοπό την αναζήτηση εργασίας με καλύτερες αμοιβές και καλύτερες προοπτικές, αναφέρθηκε η Μαρία Αντωνίου σε ομιλία που πραγματοποίησε σήμερα στο 11ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Η προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων μέσω ενός περιβάλλοντος φιλικού προς την επιχειρηματικότητα, η ενίσχυση της αριστείας, της διαφάνειας και της αξιοκρατίας, η διασύνδεση της εκπαίδευσης και της έρευνας με την παραγωγή και την αγορά εργασίας, οι δράσεις στήριξης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας, αποτελούν μεταξύ άλλων τις κύριες πολιτικές για την αναστροφή του φαινομένου του brain drain, τόνισε η Μαρία Αντωνίου, η οποία κλείνοντας την ομιλία της, υπογράμμισε πως μπορούμε και θα χτίσουμε την Ελλάδα που δημιουργεί ευκαιρίες, που δίνει δυνατότητες, που προάγει την αριστεία, που επιβραβεύει την προσπάθεια. Είναι ανάγκη να υπάρξει μια κυβέρνηση υπεύθυνη, με κοινωνική ευαισθησία και ρεαλιστικό πρόγραμμα, που θα ξαναδώσει αξιοπιστία και πάλι στη χώρα. Η Ελλάδα χρειάζεται την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Δεκέμβριος, 2017, 10:56 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντησηΠρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr