ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗΝ «ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ»

Σύμφωνα με το Εθνικό Σχέδιο Δράσης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, θεσπίζεται σύστημα πιστοποίησης αγροτών στην «Ορθολογική χρήση γεωργικών φαρμάκων», στόχος του οποίου είναι η προστασία της υγείας του ανθρώπου και του περιβάλλοντος. Από την εφαρμογή του Εθνικού Σχεδίου Δράσης προκύπτει η υποχρέωση των αγροτών να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους σε θέματα ορθολογικής χρήσης των γεωργικών φαρμάκων καθώς η προμήθεια αυτών των σκευασμάτων μπορεί να γίνεται μόνο από κατόχους αυτής της πιστοποίησης.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Καστοριάς και ειδικότερα το πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης που διαθέτει, ανακοινώνει ότι είναι σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων των αγροτών ώστε να συμμετάσχουν στις υποχρεωτικές από το Νόμο εξετάσεις πιστοποίησης.

Η προθεσμία, για την 1η περίοδο υποβολή αιτήσεων για το 2018, λήγει στις 19 Ιανουαρίου 2018.

Το κόστος συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης ανέρχεται στο ποσό των 10,00€ ενώ επίσης ο υποψήφιος θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 25,00€ προς το Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν από το Κ.Ε.Κ. του Δήμου Καστοριάς καθημερινά από τις 8:30 έως τις 15:00 στο τηλέφωνο 2467025388 .

 

Για το Κε.Δι.Βι.Μ 2 της

Κοινωφελούς Επιχείρησης

 

Μέλλιος Παναγιώτης

Διευθυντής

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Ιανουάριος, 2018, 11:03 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr