Παρέμβαση ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑ για την ονομασία των Σκοπίων

ΒΟΥΛΗ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΤΖΙΚΑΛΑΓΙΑ ΖΗΣΗ

» Η σημερινή ανακοίνωση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος κινείται στη σωστή κατεύθυνση.Ανυποχώρητα διαφωνεί με την παραχώρηση της λέξης Μακεδονία υπό οποιοδήποτε συνθετικό η προσδιορισμό.Δεν χαρακτηρίζεται από την μαχητικότητα της εποχής του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου,ίσως γιατί βρισκόμαστε 25!!χρόνια μετά.Η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία στα 550 χρόνια της τουρκικής σκλαβιάς έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διατήρηση του φρονήματος του ελληνισμού και στην επιβίωση του γένους μας.

Όπως έχω ξαναδηλώσει προσωπικά θα αποδεχόμουν μόνο το Σλαβομακεδονία.Εάν (υιοθετήσουμε) το Νεαμακεδονία-Νeamakedonia ως ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ γραμμή συμβιβασμού, πρέπει να ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ από κοινή δήλωση με τους Σκοπιανούς γείτονες μας, πως η συμφωνία συμβολίζει και σηματοδοτεί πως οι Νεομακεδόνεςτίθενται υπό την ιστορική και πολιτιστική ομπρέλα της αρχαίας αλλά και σύγχρονης ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.»  ΠΗΓΗ ( facebook)

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Ιανουάριος, 2018, 11:14 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr