Οι γνωστοί 6 δημοτικοί σύμβουλοι ζητούν έκτακτο Δ.Σ για την ονομασία των ΣΚΟΠΙΩΝ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Καστοριά 12/01/2018

Κύριε Πρόεδρε,

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει ανακύψει ξανά ένα μείζον θέμα για τη χώρα μας, αυτό της ονομασίας του κράτους των Σκοπίων. Ενημερωθήκαμε ότι το Συμβούλιο της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας συνεδρίασε χτες και προχώρησε σε έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος :

‘’ Επιθυμούμε να επιλυθεί το θέμα της ονομασίας του κράτους των Σκοπίων, όμως θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι δεν πρέπει να υπάρξει υποχώρηση από την παλιά εθνική θέση του 1992 που καθιστά απαγορευτική τη χρήση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και κάθε παράγωγό του από τα Σκόπια καθώς επίσης να απαλειφθούν από το σύνταγμα της χώρας αυτής όλες οι αλυτρωτικές αναφορές.’’

Επειδή το θεωρούμε το θέμα σοβαρό και υψίστης σημασίας σας καλούμε να συγκαλέσετε άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο με την εισαγωγή ως θέμα : την υιοθέτηση του ψηφίσματος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας σχετικά με την ονοματοδοσία του κράτους των Σκοπίων από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καστοριάς .

Με τιμή

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Μείζονος Μειοψηφίας

Θεοδοσόπουλος Ιάκωβος

Παρχαρίδης Χρήστος

Τόσκος Πετρος

Μουτίδης Δημητρίος

Ιωσηφίδου-Παπαδοπούλου Άννα

Βελλίδης Βασίλειος

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Ιανουάριος, 2018, 11:43 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντησηΠροβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr