Σκληρή ΔΗΛΩΣΗ Αδαμόπουλου προς την κυβέρνηση »Με ποιο δικαίωμα κύριοι της κεντρικής πολιτικής σκηνής πάτε να ξεπουλήσετε τη Μακεδονία μας; »

»Δεν θα έρθουν τώρα μια χούφτα ανιστόρητων πολιτικών να αλλάξουν την ιστορία! Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε. Η Μακεδονία είναι ΜΙΑ και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ! »

Τελικά πόσο αγαπάμε την πατρίδα μας; Πόσο τιμούμε τους προγόνους μας που έχυσαν το αίμα τους γι αυτήν; Μόνο για δηλώσεις στα ΜΜΕ κατά τις εθνικές επετείους είμαστε που όπως αποδεικνύεται δεν τις ασπαζόμαστε κιόλας πολλοί από μας! Με ποιό δικαίωμα κύριοι της κεντρικής πολιτικής σκηνής πάτε να ξεπουλήσετε τη Μακεδονία μας; Και δεν θα μείνουν μόνο στο όνομα! Κρύβονται πολλά από πίσω!! Με ποιό δικαίωμα αγνοείτε την γνώμη των Μακεδόνων που σε μεγάλο ποσοστό που ξεπερνά και το 62% διαφωνεί με αυτό που πάτε να κάνετε; Με ποιό δικαίωμα παρεκκλίνετε από την απόφαση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Κωνσταντίνο Καραμανλή; Τί άλλαξε από τότε;
Προσωπικά διαφωνώ με οποιαδήποτε ονομασία του κρατιδίου των Σκοπίων που θα περιέχει τη λέξη Μακεδονία ή παράγωγά της. Οι Μακεδονομάχοι, ο Παύλος Μελλάς έδωσαν το αίμα τους γι αυτόν το τόπο! Ειδικά η περιοχή μας είναι ποτισμένη με το αίμα του μεγάλου ήρωα! Δεν θα έρθουν τώρα μια χούφτα ανιστόρητων πολιτικών να αλλάξουν την ιστορία! Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε. Η Μακεδονία είναι ΜΙΑ και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Ιανουάριος, 2018, 12:12 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντησηΠροβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr