Πρόγραμμα ενημερώσεων σε σχολικές μονάδες από την ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε.

Στις 16 με 19 Ιανουαρίου η ΔΙΑΔΥΜΑ σε συνεργασία με τον Δήμο Αμυνταίου υλοποίησε το πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης ¨Ανακύκλωση, ανακαλύπτοντας τον κρυμμένο θησαυρό” σε σχολικές μονάδες του Δήμου.

Αναλυτικότερα έγιναν 19 ενημερώσεις σε 12 σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων του Δήμου με αποτέλεσμα οι μικροί μαθητές να μάθουν για τα ανακυκλώσιμα υλικά, το πρόγραμμα Διαλογής στην Πηγή των 4κάδων, που εφαρμόζεται μόνο στην Δυτική Μακεδονία, αλλά και οι μεγαλύτεροι να ενημερωθούν για τα οφέλη της ανακύκλωσης και της ορθής διαχείρισης των απορριμμάτων.

Την κεντρική ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Κ. Θεοδωρίδης και ο Αντιδήμαρχος κ. Ε. Ακριτίδης, ενώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άριστη συνεργασία τον Δημοτικό υπάλληλο κ. Α. Κατσουπάκη.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ συνεχίζει τις δράσεις περιβαλλοντικής εκπαίδευσης που υλοποιεί από την αρχή της σχολικής χρονιάς, με τον αριθμό τον μαθητών που ενημερώθηκαν να φτάνει τους 2.500 και συνεχίζοντας καλούμε τις σχολικές μονάδες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα να επικοινωνήσουν με την ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ στα τηλ. 24610 45531-3 από τις 8:00 έως τις 4:00.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Ιανουάριος, 2018, 10:49 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντησηΠρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr