Σκληρό και άμεσο μήνυμα της ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ προς την νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ » Το Αστυνομικό Μέγαρο θα κτιστεί όπως ήδη έχουμε δεσμευτεί »

ΣΤΟ ΚΕΝΟ πλέον η πρόταση της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΟΚ για την νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει τώρα πια το αστυνομικό μέγαρο να το πάμε στο »προβληματικό» κτίριο της ΕΔΗΚΑ. Σηκώνει άμεσα το γάντι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τους απαντά απλά » το αστυνομικό μέγαρο θα γίνει εκεί όπου έχει δεσμευτεί η κυβέρνηση και εγώ »

Είναι πάγια η θέση μου και η θέση του ΣΥΡΙΖΑ οι δημόσιες υπηρεσίες, όπου είναι δυνατόν και με νόμιμες διαδικασίες, να μεταφερθούν σε δημόσια κτίρια.

Για το Αστυνομικό Μέγαρο Καστοριάς ισχύει η δημόσια δέσμευση της κυβέρνησης και η δική μου, όπως αυτή εκφράστηκε από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Αναγνωστάκη σε συνέντευξη τύπου στην πόλη μας.

Το Αστυνομικό Μέγαρο θα κτιστεί όπως ήδη έχουμε δεσμευτεί.

Ολυμπία Τελιγιορίδου

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καστοριάς

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Φεβρουάριος, 2018, 10:34 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr