Και το Τεχνικό Επιμελητήριο αδειάζει την Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδοντας την…..

Απίστευτο. Η νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ επισύναψε προς το Υπουργείο Οικονομικών την μελέτη του Τεχνικού Επιμελητηρίου ως στοιχείο ότι και το ΤΕΕ συμφωνεί για μετακίνηση της αστυνομίας στο κτίριο της ΕΔΗΚΑ, ενώ η μελέτη δεν αναφέρει τίποτα διότι δεν ασχολήθηκαν με την ανέγερση του αστυνομικού μεγάρου – Το ΤΕΕ διαψεύδει πανηγυρικά τις αναφορές του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ

Αντιδρούν οι πάντες, διότι η νομαρχιακή του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να παρερμηνεύσει ακόμη και την πρόσφατη μελέτη του ΤΕΕ για τα δημόσια κτίρια.
Η διοίκηση του ΤΕΕ έσπευσε χθες να δημοσιοποιήσει και πάλι το πόρισμα του ( μελέτη) για να διαψεύσει και πάλι αυτούς που προσπάθησαν να μπερδέψουν τα γεγονότα αλλά και τις αποφάσεις των φορέων.
Τελιγιορίδου,ΤΕΕ, επιμελητήριο φορείς πολίτες, Αντιπεριφερειάρχης, δήμαρχος Καστοριάς και τόσοι άλλοι έχουν μείνει έκπληκτοι με τις τελευταίες δραματικές προσπάθειες να σταματήσει ακόμη ένα τοπικό έργο.

Χθες στο ΔΙΚΤΥΟ1 μίλησε πολύ αναλυτικά ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Καστοριάς Κώστας Κεχαίδης λέγοντας αλήθειες με στοιχεία μελέτες και αποφάσεις.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Φεβρουάριος, 2018, 8:26 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr